Актрисата Ваня Цветкова, която нашумя с образа на съдия Таня Стоева от сериала на bTV „Седем часа разлика”, си намери неочакван обожател, съгласявайки се да е жури във втория сезон на „България търси талант”.

Тази вечер зрителите ще видят изненадата по лицето на БГ звездата, когато 27-годишният Тани, който е с нигерийски произход, ще изпълни „Да те жадувам” на „Сигнал” с анонса, че това е специално за Ваня.

„Е, аз дойдох уж да съм безкомпромисна, а ето какво стана”, с усмивка сподели с останалите от журито голямата дама на БГ киното.

Ваня Цветкова обаче не изневери на буйния си характер и дори се сдърпа с Хилда, Любо и Магърдич заради един от най-странните образи в шоуто. Тя най-спокойно стана и напусна залата на формата.

„Ябълката на раздора” се оказа от Пловдив и определи дарбата си така: „Аз съм си аз, аз съм такъв, какъвто съм, аз съм себе си и смятам, че това е достатъчен талант.”

Неговото „изпълнение” буквално втрещи журито. Неочаквано за всички то реши да го пусне напред. Точно това накара Ваня да се изнесе от залата.

Усмивките на няколко детски танцови формации, най-многочислената от които достигна до 36 деца, уталожиха напрежението в залата, а ясновидката Иванка Мицова, макар че не спечели журито със своите „танцувални” способности, даде надежда на дамите, като заяви, че жена ще бъде победител във второто издание на „България търси талант”.

Да оборят това твърдение, усилия положиха двама братя – Стефан и Павел Вашеви, които със своите таланти покориха сцената на шоуто и... сърцето на Хилда Казасян.