Последният сингъл на Джъстин Бийбър Boyfriend вече е в ефира от днес и изпълнителят сподели пред E! News вижданията си за това как едни отношения трябва да се развиват според него.

"За да бъдеш страхотен приятел, трябва просто да имаш търпение. Момчета, запомнете, че ние винаги сме виновни, когато става въпрос за гаджетата ни. Това се научих напоследък. Така че, винаги поемайте вината върху себе си и се извинявайте, нищо че може и да няма причина за това."

Макар че всички предполагат, че новият сингъл е вдъхновен от приятелката му Селена Гомес, Бийбър не потвърждава съвсем тази хорска презумция.

"Парчето определено идва от сърцето ми. Определено никога няма да те подведа, ако си ми приятелка", откровеничи Бийбър, гледайки право в камерата.

Интересно на кого ли прави това признание? Явно не е на Селена, защото той вече е интимен с нея. Може би младият канадец вече има друга девойка на ум?

В песента Джъстин показва освен певчески и талант в рапирането, макар че той самият не смее да го нарича точно така. "По-скоро е като шепот, но звучи много секси."