Врачански решил да инвестира спестяванията в недвижимо имущество. Скромното жилище в тузарския курорт е с изглед към морето, което е сбъдната мечта за звездата.

Новата придобивка на Калин Врачански му струвала само 15 000 евро. Актьорът се възползвал от срива на цените на недвижимите имоти, за да стане собственик на малкото студио в затворен комплекс в курорта.

Разбира се, славата на Врачански на секссимвол му осигурила и намаление в цената. Първоначално имотът се продавал за 18 000 евро, но звездата от ''Стъклен дом'' го получил с 3 000 евро отстъпка.

След като сбъднал мечтата си за жилище на морето, актьорът вече се оглежда и за вила в планината, издават негови познати. Засега Врачански се колебае между Пампорово, Боровец или Семково, но цената ще определи избора му. Актьорът е заделил 35 000 евро за имот в планината.

Калин Врачански е успял да спести към 100 000 лева от хонорари за реклами, фотосесии и снимките на „Стъклен дом“ . Само за две години, откакто звездата му изгря в култовия сериал на Би Ти Ви, актьорът е сред най – търсените лица у нас. Съвсем скоро се очаква да се завърти последния сезон на „Стъклен дом“, озаглавен Спасението. За първите две части на ти ви сагата Врачански беше леко прецакан с хонорарите, но след това продуцентите му отпуснаха полагащото му се заплащане, пише skandalno.net.

Причината Врачански да развърже кесията е и нов договор за български сериал, който актьорът очаква да подпише съвсем скоро.