Водещата на ''Горещо'' Венета Райкова се забърка в нов скандал. Популярната блондинка, която се появи на партито по случай 8-ия рожден ден на предаването ѝ, сама даде повод за нови слухове. Според светски клюкари фаталната водеща и съпругът ѝ Тишо са пред развод.

Въпреки че самата Венета категорично отрича, че семейството й се разпада, из коридорите на Нова тв упорито се говори, че открай време кръшка на мъжа си. Водещата обаче продължава да твърди, че е абсолютно моногамна и от осем години спи единствено със съпруга си.

За аферите на скандалната блондинка се носят слухове открай време. Според последната мълва, Венета дори е минала през леглото на тв продуцента Иван Христов, докато е още обвързан с Вихра, пише kliuki.bg.

Пикантната клюка носи, че двамата са мачкали чаршафите преди доста години. Много преди Райкова да каже заветното ''да'' на любимия си Тишо, тв водещата се е развличала в компанията на Иван, който макар и неофициално вече е обвързан с Вихра.

И независимо, че водещата на ''Горещо'' днес да се радва на здраво семейство, колежката X Ирина Сарачинова напоследък не изглежда особено спокойна. Дали ''най-добрата майка'' не се бои, че чувствата на Христов към нея може да се окажат твърде нетрайни.