Съдия Искра Онцова от рубриката "Съдебен спор" на "Станция Нова" сподели с приятелите си в социалната мрежа последната информация около здравословното състояние на водещата Нана, която страда от рак и в момента е на изследвания в Израел.

"Получихме добра новина от Нана и бързо я споделяме с вас. След като изследванията й са станали готови се е срещнала с лекарите, които са я обнадеждили. Подробностите ще научите скоро от самата нея. Помоли да ви предадем нейните благодарности за загрижеността, както и много поздрави и целувки!", пише Искра Онцова в профила си, цитира bliasak.bg.

Дни след като Нана разкри от ефира на предаването страшната си диагноза, съдия Искра Онцова публикува следното съобщение:

"Приятели, удивително е колко добри думи, мили пожелания и сърдечни поздрави написахте и продължавате да пишете за нашата Нана! Четем всеки един ред, всяка дума достига до екипа на "Съдебен спор" и лично до Нана. Вярваме, че хубавите думи и положителните мисли са част от лечението. В известен смисъл, всички ние сме лекари, които имат силата да лекуват с положителни мисли и здрав оптимизъм. Благодарим ви сърдечно за искрената загриженост и неудържимата вяра, че всичко ще бъде наред. Ние, колегите на Нана вярваме, че любовта, силата и топлината ще помогнат на нашето мъжко момиче да победи в тази неравна битка!"

*Искра Онцова