Часове след партито Венета написа, че се е забавлявала страхотно и не пропусна да се похвали, че я посетили най-популярните продуценти – Магърдич Халваджиян, Димитър Митовски и куп други телевизионери, които са отговорни за успешните продукции в ефира.

Любителката на клюките и скандалите използва рождения ден на предаването, за да събере приятелски и враждебно настроени звезди. В социалната мрежа Мадам ''Горещо'' сподели, че на празненството Златките и техния най-върл критик – Кристина Патрашкова са се спречкали.

Възмутена, Златка Райкова й отговори: ''Ей, пак скандала търсите'', след което Венета набързо изтри написаното, но обеща да излъчи пикантериите в следващия брой на предаването.

Райкова винаги се е възползвала от конфронтациите между известните личности, което е й основния коз на предаването й ''Горещо''. Водещата не измени на този стил, даже в празничната вечер.

Преди партито Райкова се похвали, че ще се появи в рокля от Лос Анджелис, но на снимките виждаме, че е решена в розов топ и пола с животинска шарка.

Някои от гостите на партито й също избрали по-небрежен вид, доказват фотосите от вечерта.

Паркетният лъв Евгени Минчев се появил със спортната блуза в синьо. Единственият елемент в облеклото му, който прави впечатление са розовите чорапи, които се подават издайнически, пише kliuki.bg.



Доскорошните врагини, Златките, упорито се превръщат в двойнички. Двата плеймейт клонинга не само, че са с еднакви цветове на косите, но и тоалетите на двете бяха в черно.

Веско Маринов, Ирина Флорин, моделките Жасмина Тошкова, Петя Велкова, Биляна Йотовска, Асдис Ран, Митьо Пищова бяха само част от гостите, които уважиха устатата водеща.