Американската певица и актриса Джесика Симпсън най-накрая е избрала име за неродената си дъщеричка, съобщават медиите отвъд Океана.

Според слуховете бъдещата майка и годеникът й Ерик Джонсън дълго си блъскали главите как да нарекат момиченцето си и измислили името едва наскоро.

"Двамата прегледаха един куп списъци с имена, сред които имаше и някои наистина странни като Зайнфандел, но не можаха да постигнат съгласие нито за едно. В крайна сметка те се спряха на едно доста необикновено име за момиче - ще кръстят дъщеричката си Максуел, или Макси на галено", издал източник на едно от изданията, пише bliasak.bg.

"Джесика искаше името на щерка им да значи нещо. Презимето на Ерик е Максуел, такова е било и моминското име на баба му. Освен това вече няколко пъти Джес е забелязвана с колие с буквата "М", което най-вероятно ще подари на момиченцето си", добавил източникът.

Според последните клюки около Джесика Симпсън, тя щяла да роди три седмици по-рано от термина си по лекарско решение.

"Бебето ще се появи на бял свят на 20 април, защото вече е станало доста голямо и докторите се притесняват, че Джес няма да може да го роди. Тя пък напълня доста в последните месеци, което също не е добре. Затова лекарите изместиха датата с три седмици напред", обяснила приятелка на Симпсън.

Вижте фотогалерия: