Анелия обещава нови изненади за феновете през 2012-та.

Наред с подготовката на своя ''The Best'' албум и на юбилейния си концерт, тя работи и по нови парчета, сред които има и такива в по-различна стилистика,

В интервю за "Открит микрофон" носителката на приза "Най-харесвана попфолк певица" сподели: "Сега с трима-четирима композитори работим по нови проекти. Не мога да преценя дали тази година, освен The Best - 10 години, ще направя и нов албум, защото аз вече не мога да правя компромиси с песните си. Ако имам хубави песни - да, няма да ги спирам, ако не, сингъл по сингъл ще излизат, когато са готови песните", цитира signal.bg.

Специално за феновете, които си искат "старата" Анелия, това лято ще има любопитен проект, казва звездата на "Пайнер":

"Задвижила съм един проект, който е по-различен от типичния саунд, който се слуша в момента в клубовете. Направила съм една песен, която смятам, че е доста по-различна. И аз самата искам, и аз самата се мъча, но трябва да попаднеш на такава песен. Не става да правиш нещо, което само ти да си го слушаш и нещо, което да е компромис. Искам аз да го харесам, за да може да го харесат и хората" - сподели тя, без да разкрива повече подробности за парчето.