Фолк певицата Камелия е решила да реализира собствен телевизионен проект, за който си търси богат спонсор – пише в. „България днес”.

Наскоро блондинката бе изхвърлена от ТВ7, където бе водеща.

За да осъществи идеята си, 42-годишната изпълнителка поискала финансова подкрепа от бащата на Илия Павлов – Павел Найденов.

Възрастният мъж върти фитнес зала, цех за меки лещи, фабрика за перилни препарати, автосервиз и ''прехвърля спомени'' за славните времена на семейната империя „Мултигруп”, пише kliuki.bg. „Не ме занимавайте с глупости, моля ви” – контрира обаче Павел Найденов въпроса на таблоида дали ще даде рамо на Камелия.

„Е, като не е Павката, ще е Слави Трифонов. Той поне за известно време я взе да играе актриса в „Ракия сънрайз”, та няма да остане гладна” – бъзикат се с Камелия съграждани от родния Чипровци.

Камелия понесе зле освобождаването й от телевизията ТВ7. Нейното предаване имаше рейтинг и певицата така и не разбра поради какви причини е отстранена от ефир. Тя има натрупан опит и връзки, за да реализира предаване със светска насоченост – смятат телевизионери. Това дава криле на Камелия, която наистина се е заела да търси богат спонсор за проекта си.