Сградата, където се помещава чалга дискотеката на Константин, е собственост на държавната фирма ''Студентски столове и общежития''.

От една година обаче група бизнесмени са се самонастанили в нея и се опитват да я откраднат чрез поредица от врътки.

Чалготеката се подвизава в сградата на бившия младежки дом в район Студентски, която е държавна собственост. Земята, върху която е построена е била реституирана през 1993 г. Собствениците на парцелите претендират да им се възстанови цялата площ от 3,8 дка. Съдебните дела между тях и ''Студентски столове и общежития'' приключват през 2000 г. Сградата върху земята обаче е доказано собственост на държавата.

През 2011 фирма ''Дивас 2010'', без да е подписала договор за наем със ''Студентски столове и общежития'' влиза във владение на имота. Когато отиват да извадят разрешително от районното кметство за отваряне на нощно заведение, в документите посочват, че собственик на сградата е фирма ''Теодору Пропъртис БГ'', която е купила земята под нея от реститутите.

Държавната фирма започва дела срещу измамниците, пише skandalno.net.

През лятото на 2011 певецът Константин купува фирма ''Дивас 2010''. Междувременно, ''Теодору Пропъртис БГ'' са дадени на частен съдия изпълнител заради огромни задължения към общината. Сградата също е обявена на търг и е закупена от бизнесмена Стойне Бонев за 110 хил. лева. Вторият менте собственик преподписва договора за наем с Константин.

Държавната фирма завежда дело и срещу Стойне Бонев. Той пък им отвръща с контрадело. Според ''Студентски столове и общежития'' целта на измамниците е да продадат имота тихомълком за пореден път и така да сложат ръка върху него.

Певецът Константин пък твърди, че не знаел за спора за собствеността на сградата, когато купил фирма ''Дивас 2010''.