Водещите на „България Търси талант“ Мария и Алекс се чувстват не само като сестри, но в последно време и като женена двойка.

Двете имат сходно чувство за хумор и прекарват страшно много време заедно:

„Ако бяхме аз мъж, а тя – жена, сега щяхме да сме женени с пет деца“, шегува се Алекс.

Истината е, че двете са щастливи с половинките си – Мария с Димитър Рачков, а Алекс с DJ Дончо. Двете мечтаят да родят деца по едно и също време, за да могат отново да се забавляват заедно.

„Вече искам да имам дете, но ще видим дали и този отгоре го иска“, споделя Алекс Раева. Мария Игнатова пък категорично отрича, че с Рачков са разделени, тъкмо напротив, свързва ги и любовта, и работата:

„Всичко между нас е така, както е било преди. Нашите спорове са главно по време на работа и за работа, а понякога ги пренасяме вкъщи“, сподели тя.

Мария откровеничи пред „LOVEstyle“, че с Митко непрекъснато си говорят за брак и деца. Двамата сигурно ще решат да се оженят от днес за утре и никой няма да разбере, убедена е Мария, пише kliuki.bg.

Алекс е щастлива, че съдбата я срещнала с Дончо, защото „по-добро същество от него не е срещала“. Тя не е голям привърженик на брака, но би се оженила на някой плаж на Малдивите, ако получи предложение от любимия си.