Актьорът Леонардо Ди Каприо сподели, че все още не е открил истинската любов.

Холивудският актьор в момента има връзка с 22-годишната манекенка на Victoria's Secret Ерин Хедъртън, а преди това имаше романи с актрисата Блейк Лайвли и моделите Бар Рафаели и Жизел Бюндхен. Той обаче смята, че все още не е открил любовта на живота си.

"Не си спомням първата си любов. Предполагам, че ако бях открил моята истинска любов, сега щях да бъда женен, нали?", споделя Ди Каприо пред британския таблоид "Сън".

37-годишният актьор има много конкретни изисквания към идеалната партньорка и не харесва "претенциозни и отмъстителни жени".

"Претенциозните жени наистина ме отблъскват. Отмъстителните също, както и опортюнистките. Смятам, че това, което може да ме привлече в едно момиче, е нещо, което повечето мъже смятат за привлекателно и това е да бъде добър човек", допълва Лео.

*Ерин и Лео

Той споделя още, че винаги ще пази прекрасни спомени от работата си по блокбъстъра от 1997 г. "Титаник" и смята, че партньорката му Кейт Уинслет е допринесла за прекрасното изживяване.

"Кейт беше удивителна. Ние определено бяхме опора един за друг. Трябваше да бъдем партньори във филма. Всички оплаквания си ги дискутирахме помежду си, така че не се налагаше да си изливаме гнева върху друг", разкрива Ди Каприо, пише БГНЕС.

*Лео и Кейт в ''Титаник''

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver