Фолк певицата Камелия сподели пред Blife.bg, че празнува 8-ми март, но не държи на скъпите подаръци.

„Предпочитам жестовете и любовта на партньора си, пред скъпите подаръци“, заяви Ками, която определя себе си като силна и независима жена, която сама си прави големите подаръци, за да не се чувства зависима или длъжна.

"Скъпите неща предпочитам сама да си ги купувам, за да не се чувствам длъжна. За мен не са важни подаръците, аз никога не съм била материалистка. Аз оценявам отношението и жеста на хората към мен повече, отколкото подаръците”.

Иначе русата изкусителка предпочита по-нестандартни подаръци или изненади, като билети за опера, театър или интересна книга:

"Много бих се зарадвала на билети за опера, театър или някоя хубава книга. Най-интересният подарък, който Цветин ми е правил, беше изненадата за партито по случай тридесет и петия ми рожден ден. Аз бях решила да го празнувам в събота, защото уж никой не можеше да дойде на самата дата и отидохме на ресторант двамата. Когато пристигнахме заведението беше тъмно и изведнъж около тридесет мои приятели изскочиха с балони и подаръци. Много ме изненадаха и винаги ще го помня!“