В последно време Гала е доста изнервена и това видимо се забелязва на малкия екран.

Водещата на "На кафе" показва нрава си пред колегите си, като често ги прекъсва и не им дава да се изкажат. Зад кулисите на предаването също спретвала скандали без повод.

"Станала е неузнаваема! Дори и хората, с които е приятелка, ги навиква, без да са виновни", коментираха от екипа на русокосата телевизионерка.

Близки до Гала са убедени, че избухливото й настроение се дължи на липса на секс. Напоследък тя е в обтегнати отношения с приятеля си Стефан. На младока взело, че му писнало от тв звездата, и вече не си давал много зор, за да я впечатлява.

Гала пък обичала да й засвидетелства вниманието си ежедневно, от което последвало рязко влошаване на отношенията им. Това довело и до все по-рядкото правене на секс, заради което водещата видимо се изнервила.

Според злите езици лошото настроение на Гала може и да се дължи на задаващата се критическа възраст. Водещата вече не е първа младост, наскоро навърши 44.

"Старостта я плаши, въпреки че изглежда перфектно за годините си", коментираха приближени до екранната любимка.

Те твърдят също, че Гала и Стефан са си дали малко почивка един от друг, но това не означава категорична раздяла, а по-скоро време за размисъл, пише в. "Монитор".

Водещата, без да иска, потвърди в ефира на предаването си, че с гаджето й вече не живеят заедно. Тя се изпусна, споделяйки мнението си, че "е по-добре влюбените да живеят отделно един от друг, дори и силно да се обичат".

Тя изказа мнение, че всекидневните малки караници пречели за развитието на връзката и принуждавали хората да се намразват. По нейно мнение жените много трудно живеели, без сами да спретват скандалчета, които да вълнуват романтичните им натури.