NESCAFÉ® 3in1 продължава да търси режисьор за най-новия си рекламен спот. Кампанията преминава под мотото ”ти си неочаквано добра комбинация” и цели да вдъхнови младите хора, като им предлага да направят първите си стъпки в режисурата заедно с любимата марка кафе.

През първите две седмици на сайта на кампанията се регистрираха 5261 участника, които нарастват всеки ден. Първите близо 800 готови предложения, могат да бъдат разгледани на . Конкурсът е отворен за всеки, който иска да предложи своята неочаквано добра комбинация от текст, музика и видео кадри. Кампанията на NESCAFÉ® 3in1 продължава с пълна сила до 11 март, когато ще бъдат избрани поне три от рекламите, които ще  представят марката.

NESCAFÉ® 3in1 отправя покана към всички, запалени по рекламата да направят своя първи опит на специално създадената уеб платформа . Там те имат възможност да създадат най-новия рекламен клип като творчески комбинират предварително зададени видео кадри и музика, подбрани за проекта от едни от най-добрите оператори от българската рекламна сфера - Емил Христов, Орлин Руевски, Антон Бакарски и Красимир Андонов. От тях ще се очаква да добавят и история в думи, която да бъде последната подправка към най-новата реклама на NESCAFÉ® 3in1.

През 2012 г. NESCAFÉ® 3in1 ще вдъхновява, провокира и стимулира младите хора чрез различни активности, които целят да събудят творческо мислене и артистичност у тях. За много от младежите това ще бъде първият режисьорски опит, който би могъл да се окаже решаващ за бъдещата им творческа кариера.