След раждането Мариана изглежда по-различно, може би и затова отлага втора бременност и предпочита да говори за кариерата си.

„Още ме е страх от бременността. Всички знаят каква бременност имах аз, беше ми доста тежичко и още не мога да превъзмогна себе си. Искам да направя поне още един албум и една силна година, а след това може би ще се прежаля още веднъж“, казва изпълнителката пред „Блясък“.

От всичко, певицата най-много мрази да коментира слуховете за връзката си с бившия президент Първанов и клюките, че е надебеляла.

Тя се принуди да опровергава информацията за нашишкавяването:

„Дори през последните две седмици свалих 3 кг. Хората слушат музиката и с очите си. Визията е много важна и аз не бих си позволила да напълнея толкова много. Трябва да изглеждаме добре, защото от сцената изпращаме послания на зрителите“, обясни изпълнителката пред „24 Часа“.

Мариана Попова разкри, че с Ханес са отложили плановете си да заживеят в чужбина. Певицата бе твърдо решена да напусне страната, но бизнес плановете на мъжа й пропаднали.

Междувременно Попова се е сдобрила с бившата си дуетна половинка Дани Милев и двамата планират общо турне, за да си припомнят добрите стари времена.