Концертът е във вторник, 6-ти март, а в най-оспорваната битка влизат Джена, Глория, Галена, Преслава, Анелия и Андреа.

Напразно босът на „Пайнер” Митко Димитров ги уверява, че само почитателите определят победителката. Най-яростни в борбата са Джена и Глория. Първата смята, че ще спечели не само „Певица на годината”, но ще триумфира и в още 4-5 категории – пише „Уикенд”.

На повече от една статуетка се надява и колежкита й Джена. Тя скромно си заплюла и призовете за прогресиращ изпълнител, за песен и дует на годината. Глория също смята, че заслужава да спечели поне в две от трите категории, в които е номинирана – за певица, албум и баладичен хит.

В бранша дори се говори, че примата на жанра е поставила ултиматум на Митко Пайнера. Заплашила, че няма да се яви на церемонията, ако не й гарантират статуетка. Заслужавала го, защото издала албум с много хитове.

Подобни доводи вадят и Андреа и Анелия. Двете отдавна си мечтаят за наградата „Певица на годината”, но така и не успяха да преборят Преслава. Сега са окуражени от миналогодишната победа на Галена, с която бе сложен край на хегемонията на добричлийката.

Въпреки че Галена обяви, че тази година няма да се бори за титлата, наскоро се разбра, че и тя агитира за себе си, пишат от kliuki.bg.