Певицата Рут Колева ще предложи нов звук на почитателите си. Тя разкри подробности пред „Блясък“.

Вече има записано едно фънк парче, но смята останалите песни да се отличават от досегашния й звук. Досега Рут твореше в стиловете соул и фънк, но в новата й тава ще е изненада феновете си:

„В момента записвам новите неща – новият ми албум ше е към 6 песни. Със сигурност едно от парчетата трябва да е готово до 8-9 март“, пресмята певицата и обещава, че продукцията й няма да напомня с нищо на предишния й проект „Within whispers“.

„Смятам че всеки нов продукт, който правиш, трябва да е различен от предишния и да показва нова част от теб като емоция. Този път албумът ще има малко по-разчупени парчета с broken beat мотиви, малко по-западноевропейско звучене – с малко по-електронни елементи“, похвали се изпълнителката.

Певицата започва и национално клубно турне с нейния Live band – Елена Ангелова (перкусии), Симеон Петрунов (бас), Филип Александров (клавишни), Теодор Иванов (барабани) и Стоян Джаферов (китара). Турнето на Рут за малко да съвпадне с идването на Баба Марта, за да не я разсърди, Рут започва с концертите от 2 март. Очаква се да обиколи Стара Загора, Бургас, Благоевград, Свищов, Шумен, Варна, Велико Търново и Пловдив.