Фолк дивата Алисия навърши 30 години. Една от най-известните фолк изпълнителки у нас реши да отпразнува юбилея си без пищни партита и купони, а в семеен кръг.

Под въпрос е обаче дали на скромното празненство ще присъства и официалният й любим – футболистът Ники Михайлов. Причината спортистът да не уважи празника на любимата си е фактът, че в момента е на контролен мач с националите в Унгария. Засега не е ясно дали Михайлов ще може да се откъсне от служебните си задължения поне за ден, за да бъде до Алисия или планира веднага да се прибере в Холандия, където тренира, пишат от електронното издание bliasak.bg.

Но дори и да не успеят да се видят по време на празника, влюбените със сигурност ще намерят начин да отпразнуват подобаващо рождения ден на фолк звездата. Футболистът пази в дълбока тайна какво смята да подари на любимата си. Алисия обаче не крие, че най-дълбоко я е разчувствал подаръкът на сина й – миналата година той ѝ поднесъл ръчно изработена мартеница, която направил в детската градина, цитира kliuki.bg.

Със сигурност подаръкът ще бъде повече от романтичен, тъй като наскоро певицата сама се издаде за друга изненада на Михайлов. В свое интервю тя сподели, че една от най-запомнящите се изненади, които е получавала е романтична вечеря в замък. По време на вечерята в салона били само тя, любимият ѝ, чието име отново запази в тайна и пианистът.