От 5 март феновете на спортното шоу ''Пред банята'' ще гледат своите любимци вече в понеделник от 19:45. Спортно-коментарното студио на ''Факторът Кошлуков'' ще се излъчва вече самостоятелно в праймтайма на националната TV7.

Титуляри в седмичното спортно шоу продължават да бъдат Емил Кошлуков и спортните журналисти Ники Александров и Иво Райчев, като ''Пред банята'' ще е с продължителност час и половина.

По традиция всяка седмица водещите ще канят популярни лица от българския спорт. ''Новото в случая е, че излъчването в понеделник ще ни позволи да направим сериозен и изчерпателен анализ на най-интересните и спорни моменти от съботно-неделния спорт в България и по света'', разкриват от продуцентите на предаването !no frame media, което стартира веднага след първия кръг от пролетния полусезон на Виктория футболно първенство. Шоуто ¾ ще залага и на познатия забавен прочит на спортните събития от седмицата, включващи най-запомнящите се лафове, гафове, успехи и скандали от изминалите седем дни.

Със старта на шоуто към триото ще се присъедини и едно ново лице – фолк певицата Лияна, която ще има 15-минутна рубрика, посветена на светската страна на спорта. ''Лияна е атрактивна и известна, но причината да я направим част от нашия екип е, че дълги години е била активен спортист. Да не забравяме, че тя има и две републикански титли по лека атлетика в бягането на 800 метра'', коментираха своя избор авторите на ''Пред банята''.

Зрителите на предаването ще продължават да участват активно в ''Пред банята'' – в началото на всеки брой гостите в студиото ще отговарят на най-интересните въпроси, зададени на Фейсбук страницата на предаването. Освен участието си чрез въпроси, зрителите ще имат възможност всяка седмица да печелят специални награди, като от предаването ще разкрият повече подробности по въпроса в близките дни.

''Тази година TV7 залага на българския спорт, като инвестира в качествено спортно предаване и оптично заснемане и сигнал при прякото предаване на срещи от Виктория футболно първенство'', коментира Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7.

Последният брой на ''Пред банята'' като спортно-коментарнo студио в предаването ''Факторът Кошлуков'' ще бъде тази събота, 3 март. Два дни по-късно, на 5 март, е дебютът на шоуто в праймтайма на националната TV7.

Задавайте вашите въпроси към госта в студиото на официалната фен страница във Facebook: https://www.facebook.com/Pred.banyata.