Музикантът от „Ку-Ку бенд" Йордан Йончев - Гъмзата имал желание с Галена да имат "вземане-даване" още от момента, в който двамата записали общото си парче "Неудобни въпроси".

Въпреки че Йончев е семеен от 5 години, той винаги си е бил женкар, а жена му Юлияна, която също се подвизава в „Шоуто на Слави" като балерина, била свикнала на набезите на мъжа си и въобще не му обръщала внимание, пише lifestyle.bg.

Гъмзата обаче и до ден днешен не можел да си прости, че е направил общо парче с палавата Галена, а не е успял да я мине.

*Галена и Гъмзата

За да поправи тази своя грешка и да види, дали всички слухове за способностите на Галена в леглото са верни, подчиненият на Слави, според хора от екипа му, всяка вечер й пращал остроумни есемеси, как и в коя поза иска да го направят, за да подкладе огъня на страстта в нея.

*Гъмзата и Галена

Според запознати засега Галена удържала фронта и не поддавала на офертите за неангажиращ секс на Гъмзата най-вече, защото много се страхувала мъжа й - вафления бос Галин да не разбере, тъй като веднъж вече връзката им била на косъм да се разпадне.

*Галена

Снимки: Night Flight