Според слуховете Джей Ло нарочно облякла предизвикателната рокля с огромно деколте на Оскарите, за да натрие носа на бившия си съпруг Марк Антъни.

Тоалетът на латино дивата обра овациите на бляскавото събитие, въпреки че за малко не я предаде и не разкри прелестите й пред цялата публика.

"По време на брака си с Марк Антъни Дженифър Лопес се обличаше доста по-консервативно. Това беше единствено заради него, защото той много се сърдеше и ревнуваше, когато тя настояваше да облече нещо по-секси и разголено. Марк мразеше факта, че съпругата му е секс символ и я караше да се покрива от глава до пети. Сега тя му го връща тъпкано", смятат приятелки на звездата.

"Марк е много тесногръд и не можеше да приеме това, че Дженифър може едновременно да е секси и майка на децата му. За него тези две неща бяха несъвместими. тя пък се примиряваше с изискванията му, защото не искаше напрежение в семейството. За щастие бракът им вече е минало и Дженифър е свободна да се облича както си поиска", добавили дружките на Джей Ло, пише bliasak.bg.

Вижте фотогалерия:

Снимки: Getty Images/ Guliver