Бившият национал Благой Георгиев, който вдига сватба с дългогодишната си приятелка Христина до края на годината, няма да се венчае в църква заради различната религия на кума си.

Както вече писахме, бъдещият кум на Благо е самият чеченски президент Рамзан Кадиров. Както може да се предположи, Кадиров е мюсюлманин и няма как да участва в традиционна християнска венчавка, пише blitz.bg. Заради високопоставения си кум футболистът и бъдещата му жена Христина са склонни да спретнат църковна венчавка месеци след официалната сватба.

Рамзан Кадиров освен президент на Чечня е и собственик на отбора на Грозни "Терек", където Благо играе. Припомняме, че след успешните изяви на Георгиев на терена той получил от шефа си суперскъпи подаръци - два джипа - "Тойота ленд крузър" и "Хамър" както и швейцарски часовник за сто хиляди евро.

В чеченската столица Грозни се говори, че президентът Кадиров е приготвил луксозно имение като кумски подарък на сватбата на любимеца си Благой.

*Благой

Христина получи предложението за брак от бившия национал по време на коледните празници. Бъдещите младоженци вече имат двегодишна дъщеричка на име Йоана, която ще е шаферка на сватбата им. Тя е одрала кожата на баща си и раждането й даде нов шанс на родителите й, които по някое време бяха разделени. Точно когато Христина бе в шестия месец, Благой Георгиев я заряза заради фолк певицата Лияна. Скандалната връзка беше причина да се заговори, че мъжът на Лияна - кюрдският наркотрафикант Махмуд, готви атентат срещу съперника си.

*Благой и Христина

По време на аферата на Благо и Лияна, изоставената ексгимнастичка Христина се сближи много с фолк певицата Алисия, която имаше сходна съдба - Валери Божинов я заряза заради Николета Лозанова. Христина и Алисия дори се бяха разбрали певицата да кумува на сватбата на приятелката си заедно с новото си гадже Ники Михайлов. Заради Рамзан Кадиров обаче Благой и булката му изоставили идеята да се сродяват с Ники и Алисия. Възможно е обаче изоставените кандидат-кумове да изиграят обещаната им роля по време на църковната венчавка на футболиста с Христина, която ще се отложи за неопределен период.

Днес Благой се прибра само за ден в България, заради медицинска интервенция на дъщеричката му Йоанна.

*Алисия и Ники