Преслава е поредната фолк певица мутреса – отбелязва „Уикенд”.

Певицата пристана на сина на чейнчаджия милионер, забогатял покрай афери с покойния висаджия Митко Маймуняка, Коце Маца и Христо Ковачки.

Новото гадже на певицата Жоро Бирмата е едва на 24 години, но според негови авери, футболиста пръска по 50 бона седмично, отпуснати от заможния му татко, пише kliuki.bg.

Бащата на младока Евлоги Станоев е и оригиналният собственик на прякора Бирмата, получен още през 70-те години, когато самият той е бил футболист.

С него той остава известен и през 90-те години, когато се преквалифицира в бизнесмен и завърта сделки със скрап от „Кремиковци”.

Перничанинът натрупва начален капитал именно от препродажбата на старо желязо от комбината.

Гаджето на Преслава е известно с бурния си нрав не само в Перник, но и в София. 24-годишният младеж се движи с охрана от трима души и кара поръчково „Бентли”. Именно зад волана на луксозното возило била засечена Преслава наскоро, което стана повод да се заговори, че тя го е получила като подарък от любимия си.

В действителност звездата се е облажила с друг автомобил, харизан от Жоро Бирмата за Свети Валентин – Порше Карера S, който лично си избрала.

Близки до семейството на Станоев говорят, че бащата лично благословил връзката на сина си с Преслава.