Рени стартира годината с нова впечатляваща фотосесия. Кадрите от нея ще украсят обложката на предстоящия й албум, който ще се появи на музикалния пазар през 2012-а година.

Изпълнителката на Diapason Records е готова не само със снимките за бъдещия си проект, но и с подготовката на парчетата за него.

„Вече приключих със записите на песните. Направих ги в различни студия в София и в Белград. Работих с автори от България и Сърбия и мисля, че се получиха доста интересни парчета.”, сподели певицата с най-чаровната усмивка в попфолка. Тепърва предстои селекция на песните, които ще намерят място в новото CD на изпълнителката.

Докато тече изборът на парчетата, Рени дава възможност на своите почитатели да видят в аванс кадри от фотосесията. Снимките представят певицата на Diapason Records такава, каквато я познават многобройните й фенове – женствена, истинска и предизвикателна.

Изпълнителката на „Нека няма край” предпочела за тази фотосесия да работи само с нови имена в областта на модата и фотографията. Тя обосновава избора си с това, че иска да постигне идентичност, както в музикално отношение, така и във визуално. Сесията е осъществена за два снимачни дни на различни терени в София.

Гримът е дело на Цецо Андреев. „Погледът и усмивката на Рени са предизвикателство за всеки гримьор и е великолепно да се работи с такова лице.", сподели майсторът на макиажа.

Той допълни, че с певицата се работи много добре, защото знае точно какво иска и дори дава идеи за това как да изглежда.