Магда работи усилено по новите си проекти за 2012-та.

Изпълнителката на "Пайнер" сподели пред TV7 с какво са ценни и интересни за нея песните, които подготвя.

"За първи път съм събрала толкова много песни. Работя по много проекти, около 5 нови песни имам, което звучи доста добре. Звучат много хитово и са с прекрасни текстове. Рядко говоря така за мои песни, по принцип не обичам да ги слушам, защото ги пея по участия и ми омръзват, но тези са ми на сърце, в някои от тях намирам и себе си" - казва тя, пишe signal.bg.

С ясна концепция за презентацията на предстоящите си сингли, които вече са почти готови и с надежда те да се наредят сред хитовете, певицата съобщава и някои от очакваните заглавия.

"Само една песен няма текст - по-бързата, която е кючек, ще я пусна лятото. "Забранявам", "Обичам да обичам" и имам един дует с македонец. Той не е известен в България, но съм сигурна, че след песента ще има доста фенки у нас, защото е хубаво момче, изглежда добре и има хубав глас. Досега, на който съм пускала песента ми, казва, че настръхва. Невероятна балада е, гордея се с нея. Тя вече е записана, смесена и трябва да фиксираме дата за клип" - обяснява изпълнителката.

Феновете ѝ могат да се надяват най-скоро на дуетното парче. "Първо мисля да пусна дуета, след това вече ще избера от другите, които са по-умерени. Но няма да е само баладата, която ще се появи" - подчертава тя.

Снимки: сп. Езда