След като връзката на Крис Браун и Риана се разпадна заради побоя, който R&B певецът нанесе на гаджето си, сега двамата изглежда не само са преодолели ненавистта един към друг, но и дори се радват да се видят.

Браун, който преди време нямаше право да се доближава до бившето си гадже, се е засякъл с нея на едно от партитата на "Грами"-те, съобщи International Business Times.

Присъстващи разказват пред US Weekly, че той се приближил уверено към нея и ѝ казал: "Мога ли да ти взема номера? Обещавам да не те удрям!".

*Риана и Крис

Приятелите му, на които това се сторило много забавно, коментират, че това е новият лаф на Браун. Говорителят на певеца пък заяви, че Крис никога не би се шегувал с този въпрос, пише inews.bg.

От репликите, които двамата бивши си разменят в Twitter изглежда, че ледовете между тях са се стопили. Миналия февруари самата Риана поиска да бъде премахната ограничителната заповед срещу Крис.

*Риана по време на изпълнението си на на наградите ''Грами''

На наградите "Грами" в неделя те се появиха заедно на една сцена, а на Свети Валентин Крис е присъствал и на партито на бившата си любима по повод рождения ѝ ден, където се държали доста приятелски.

*Крис Браун по време на изпълнението си на на наградите ''Грами''

Всъщност рожденият ден на певицата, когато ще навърши 24 години, е на 20 февруари. Тогава ще излезе и новият ремикс към сингъла ѝ "Brithday Cake", като се носят слухове, че в него участие има именно Крис Браун.

Вижте фотогалерия:

Нови снимки на пребитата Риана се появиха онлайн