След като тази събота в тв предаване фолкпевицата Камелия ще сподели защо я махнаха от TV7 и ще коментира причината за отстраняването й, то нейната заместничка Вихра предпочита да мълчи по темата.

"Не ми се коментират тези неща. Това е избор на продуцентите", са единствените думи който казва Вихра в интервю пред "Уикенд".

За самата Камелия бившата жена на Иван казва, че я харесва, като изпълнител, но не може да каже, че някога са били приятелки. "Винаги съм чакала с нетърпение да излезе и да видя какво решение е взела за стайлинга си. Тя е доста ексцентрична. Не мога да кажа, че сме приятелки. Моите приятелки от певиците са Мария, Преслава и Алисия. С тях сме си близки, ходим на вечери, обеди, на кафе...".

Тя разкрива още, че с колежката си от "Съпругите" Мая Савова си е останала приятелка , както и с екипа на "Станция нова", но не могла повече да остане в тази телевизия. "В самото начало не ми беше трудно, защото аз умия да разграничавам работата от личния живот. В един момент обаче започнаха разни подмятания и намеци. Чудесно се получи, че дойде предложението от "Споделено с..." от ТВ7", казва още Вихра.