На невиждано унижение била подложена фолк певицата Камелия миналия месец, когато се разбра, че е била изгонена от шоуто си "Споделено с Камелия" по ТВ7.

Както е известно набързо на мястото на блондинката седна Вихра, която напусна предаването на бившия си мъж Иван Христов "Станция Нова".

Камелия ще гостува в "Горещо" на Венета Райкова тази събота, където ще разкаже истината.

"Не съм си тръгнала доброволно – това държа да го подчертая. Някой говореше вместо мен. Това беше най-гадното! Не толкова, че няма да съм водеща... Можеше да бъде по-етично!", казва Камелия, пишат от hotarena.net.

Най-обидно й било това, че научила новината от Интернет. "И то на 13-ти януари, петък. Разбрах истината! Разбрах, че има хора, които са целяли това да се случи!... Пожелавам успех!", добави фолк дивта.

До днес тя самата не знае конкретните причини за отстраняването си.

Въпреки това, което прочела в нета, Камелия се явила на снимки в студиото, тъй като все пак има договор, който трябва да изпълнява.

Голяма част от екипа й въобще не знаел, че вече си имат нова водеща. Върхът на наглостта обаче бил, когато Камелия получила покана да бъде гост в първото предаване с новата водеща.

"Ако бях отишла, това значи, че щях да се самообеся. Щях доброволно едва ли не да си отстъпя мястото".