Валери Божинов-младши нищо не разбира от Свети Валентин. И по-добре, защото иначе щеше да му е кофти, че на този ден е бил зарязан от майка си Алисия, за да може да изкара празника на влюбените с вратаря Николай Михайлов.

Звездата на "Ара" е отпрашила за Холандия преди дни и снощи се е усамотила с национала, пишат от hotarena.net.

Божинов-младши, за който Алисия и бившият й мъж Валери Божинов водят съдебно дело, разбира се, е бил поверен на грижите на родителите на певицата.

Вчерашният ден на влюбените пък провокира двойката да си спретне любовно обяснение във Фейсбук.

Първо вратарят постна на стената си това:

"Пате, Честит Св. Валентин! Обичам те, защото ме правиш много щастлив! Обичам те, не само заради красивото ти лице, или заради милата ти усмивка, или заради сладките ти думи - обичам те заради самата теб. Искам винаги да си усмихната и щастлива и да се чувстваш обичана. Влюбвам се в теб всеки ден, обичам те! :)".



След което не закъсня и отговорът на Алисия, публикуван в нейния Фейсбук:

"Любов моя, това е най-милият жест, който си правил за мен, най-милите думи, най-ценният и скъп подарък, по-ценен и скъп от всички материални неща, от всички Louboutin-и, Chanel-и и т.н. Остави ме без дъх и просто чакам с нетърпение да се прибереш от тренировка, за да те прегърна и да ти кажа и аз колко много те обичам!".



Лубутените и Шанелите със сигурност са били препратка към жената, която измести Алисия в спалнята на Валери Божинов - Николета Лозанова.

С две думи - панаирите между тези две двойки едва ли някога ще свършат!