Третото парти организирано от диджеите  The Smugglers Colective доказа, че суингът си е цяла култура. Започвайки от обувките за танци, сладките суинг рокли, вратовръзки, неизменните шапки и прическите и грима от 30-те, 40-те на миналия век.

Всичко това беше осигурено в клуб Mixtape 5 на суинг партито на 10 февруари. Посреща ви клоун, който директно ви насочва към определения за грим и прически ъгъл. След като минете през Vintage Sofia не може да се познаете - тежък грим, прически на букли с много лак - целта е да издържи суинг и рок танците цяла нощ.

Кулминацията на вечерта бяха англичаните - The Correspondents, които са и основателите на елкетро суинга. Преди тях звучаха подгряващи суинг мелодии с електронни звуци и джаз и хип-хоп. 

Писъствието на сцената на Mr. Bruce - беше изцяло в британски стил. Излезе с черно наметало и от както махна металото не се спря и за секунда, силно присъствие на сцена. Не го умориха едноврменните танци, подскоци и пеене, пееше дори когато скочи върху публиката. Самият факт, че го поеха, означаваше, че си е спечелил фенове на българска сцена.

Запомнящо се сценично облекло - в стил суинг и електро и верен на британския стил на шокиране. Mr. Bruce напомняше на англичанина Крис Корнър от I am X, който пее понякога с женски дрехи. Въпреки че I am X са далеч от дъбстеп влечението на The Correspondents.


Чухме наи-известните им парчета  "What Happened In Soho" и "Cheating With You", "Rio De Hackney" и интерпретациите с джънгъл мотиви към края.