Към момента за актьора Сашо Кадиев светът се измерва с две неща – представленията с негово участие и Таня.

И ако първото е работа, то второто е неговата голяма любов, както сам признава темпераментният симпатяга.

„Боже, сам не мога да се позная. Толкова съм влюбен, че чак се гледам в огледалото да видя аз ли съм”, разправя пред приятели синът на Катерина Евро. От тази седмица освен на сцена, го гледаме и в предаването на bTV „Преди обед”, което води заедно с Десислава Стоянова, пише в. "Монитор".

Откакто е сутрешно присъствие на малкия екран Сашо е наложил медийно вето върху разговорите за Таня.

„Ще ограничим тази тема. Мога да ви кажа само един два детайла за любовната атмосфера. Това момиче заради мен си заряза кариерата в Лондон. Дойде тук и аз я направих разногледа”, пресича всякакви опити за повдигане завесата на личния му свят младежът.

Не иска да признае, че е способен да измине стотици километри, за да прочете, паднал на колене на своето момиче сонетите на Шекспир, Петрарка, или нещо от Джером Джером, О’ Хенри или Оскар Уайлд. С тези си постъпки Сашо Кадиев е на светлинни години от своя герой – барманчето тарикатче Пацо, което не подбира мадами за катурване в първите сезони на „Стъклен дом”.

Любимата на Сашо Таня Тончева има перспективна петгодишна кариера на салса танцьор в Лондон.

Работи с хореографа на Мадона и 50 Cent. При едно от идванията си в България тя отива с приятелки да гледа постановката „Горката Франция”. Там за първи път вижда и Сашо.

Той играе млад мъж, минал под дъгата.

„О, остави го този. Цяла София знае, че е от нежните мъже”, наливат масло в огъня „добронамерени дружки”. И Таня се връзва. След постановката я запознават с Кадиев. И тя, нали мисли, че има „нежен мъж” пред себе си, директно го кани да дойде с нея и дамска компания на СПА във Велинград. Лудият Сашо приема.

След известно време обаче се засичат на купон в столицата. Тя весела, щура и устата. Сашо - и той уста не взима назаем.

„Е, този може и да е гей, но поне е невероятно духовит и има космически запаси от лафове. Мислим за доста неща еднакво”, минава през ума на Таня.

Четири-пет пъти Сашо и хубавицата се виждат на купони, където се вихрят латино ритми. На петия път Кадиев най-сетне целува Таня. И така изтрива като с магическа пръчка всичките съмнения, че върви по левия тротоар.

Наред с романтиката обаче и Александър, и Таня разбират, че са нагазили доста дълбоко в раздела „мъжът и жената интимно”. За начало продължават да са влюбени „между Лондон и София”.

Танцьорката показва тотална липса на ревност. Нещо нетипично за дистанционни отношения от този вид. В един момент обаче графикът на ментора, с когото Таня работи в Лондон, се оказва прекалено динамичен. И тя е поставена пред дилемата любов или кариера.

Слушайки сърцето си, избира първото. И се връща в България. Първоначално го играят телефонна и пътешественическа любов, защото Таня се прибира при родата в Пловдив. Отскоро обаче влюбените гълъбчета са под един покрив в столицата. Макар и под наем. И двамата са луди на тема кино и пътешествия. Разпускат, обикаляйки красотите на България.

Майката на Сашо - звездата от „Оркестър без име” Катерина Евро, приема Таня с отворения обятия. Колкото и спекулации да има, че лудетината Евро не давала и дума да се изрече Сашко да я напусне, счита Таня за свое дете. Очарован от любимата на

Александър е и баща му Георги. Той одобрил проектоснахата от пръв поглед. Посъветвал обаче момчето си да бъде по-търпеливо и да не насилва нещата. Особено, след като е убеден, че е открил точната жена.

Младият актьор е твърдо убеден, че връзката му с Таня е като духовно прераждане. Лъчезарното момиче, което шета и готви в дома им, докато Сашо изкарва парите, му помага по-лесно да приеме всяко предизвикателство - житейско и професионално. „Когато се откриеш с някой човек, душите ви се сливат много бързо. Падат всякакви условности, не мислиш за комплексите си, нито търсиш време да премислиш какво се случва точно”, откровеничи в компания Сашо Кадиев.

За момента обаче и Сашо, и Таня не смятат да тръгват към олтара. Александър първо иска двамата да се установят в собствен дом.

Да са наясно кой с какво ще се занимава. И чак тогава евентуално да помислят за тържественото слушане на Менделсон. Кадиев вече е готов и за друга важна стъпка в живота си - децата.

Иска да са поне няколко. Направил е дори и план-програма за бъдещите наследници - да притежават неговата щурост, бъбривост. Задължително, ако едното е дъщеричка, да е с финеса и грацията на Таня. Зарекъл се е с любимата да направят потомството си преди всичко достойни и свестни българи.