Прочутата с палавия си характер хубавица Ива Екимова и вдовица на Дими от ''Сленг'' явно остава вярна на стила си и побърза да забърше успешният български бизнесмен и актьор Калин Сърменов.

На светско парти Ива Екимова бързо се пусна на Милото от ''7 часа разлика'' и успя дори да накара съпругата му Боряна да ги остави да се усамотят и говорят на ушенце.

При все че Ива има връзка с един от най – добрите приятели на покойния си съпруг музикантът Дими, Петрозар Филипов и дори упорито се шумеше, че блондинката всъщност е въртяла любов с него още преди фронтменът на ''Сленг'' да напусне този свят, по всичко личи, че това далеч не е достатъчно на алчната блондинка привикнала с лукса.

Безспорно хубавата Ива Екимова за нула време успя да си поправи път през законната съпруга на Милото от ''7 часа разлика'' Боряна и го отвлече, за да се наслади на компанията му пред очите на всички вип гости на партито, пише skandalno.net.

Междувременно свикналата с похотливия характер на Калин Сърменов, Боряна се правеше на разсеяна, че не вижда, че мъжът ѝ се сваля пред очите ѝ и водеше светски и безсмислени разговори с дежурната усмивка на уста.

Калин Сърменов може нон-стоп да театралничи с прекрасното си семейство, но не пропуска да се наслади на компанията на нещо чуждо.