В навечерието на Свети Валентин една от най-красивите влюбени двойки в България не спира да си прави романтични изненади и да си подхвърля сладки закачки във Facebook.

След като преди седмица Алисия и Ники Михайлов публикуваха една и съща снимка в профилите си, озаглавена ''Peace and Love'' (''Мир и любов''), снощи последва продължение – нов фотос и на двете страници в социалната мрежа с питанка под него ''Иска ли ти се?'' За какво всъщност става въпрос?

При гостуването си в телевизионно предаване преди известно време звездата на ''Ара мюзик'' сподели, че единствената попфолк песен, която двамата с любимия й мъж приемат за ''тяхна'' е ''Иска ли ти се'' на Джордан. Тогава колегата й влезе в студиото, и я сюрпризира, като й я подари в ефир, пише novfolk.bg.

Сега Алисия е решила да се възползва максимално от този жест. Тя вече е презаписала сингъла, а днес ще снима и клип. Идеята й е да е готов точно за Деня на влюбените и да го посвети на Ники.

Все още обаче остава загадка дали на 14 февруари щастието да се наслади на новото видео ще има само вратарят на националния ни отбор по футбол и на холандския ''Твенте'', или то ще бъде специален поздрав от Алисия за всички нейни фенове.