Вратарят на „Твенте” – Николай Михайлов – покани този месец приятелката си Алисия да му гостува в глухата провинция на Холандия.

Певицата се отзова с удоволствие, но едва ли е очаквала чак толкова много да бъде носена на ръце. Галантният кавалер я изненадал с наемането на цели две прислужнички, които да работят за безценното му гадже. И двете жени са сръбкини, което не е хич случайно – целта е двете слугини да могат да се разбират по-лесно с чалга певицата.

Ники Михайлов безпроблемно им осигурил плати от по 2500 евро, пишат от kliuki.bg. В задълженията им влизало да правят всичко онова, което по принцип се налага да върши всяка обикновена домакиня. Само че за Ники Алисия явно не е обикновена.

Самият Михайлов е признал, че е наел двете домашни помощнички за по-дълго време, за да не затруднява Алисия ни най-малко с битовизми. Футболистът е предвидил и друго – най-силно певицата би се затруднила в кухнята, защото вратарят на холандския „Твенте” трябвало да яде само специални ястия. Всъщност Ники през цялото време трябва да е на режим. Докато я нямало Алисия, той му намирал колая – хранел се в диетични ресторанти, пише „Шок”. Самият Ники описва нещата така: „Иначе аз съм лесен. За мен се чистеше само два пъти в седмицата, тогава и перяха дрехите ми.”