Наскоро Златка Димитрова участвала в гола фотосесия.

Източник от екипа, заснел кадрите, разкри интригуваща информация за плеймейтката, пише hotarena.net.

Ето какво разказва той:

„Часът е 10.00. Златка се подготвя за снимки на клип на една фолк певица, която не е от известна музикална фирма. Към 11.30 вече е в студиото, специално за случая си е боядисала косата. Но не е пропуснала обилната закуска, което си личи от наедрелия й корем, който с мъка се опитва да прикрие.

Ето, сцените с нея започват. Вече е почти гола, което кара повечето от хората от екипа да се изчервят от срам. Златка без грам свян вее голите си гърди, по време на кратките паузи не пропуска да поговори с новия си приятел, който се оказва й е купил апартамент във Велико Търново. Но дали е истина, не е много сигурно, защото тя обича много да преувеличава. След малко въпросният господин звънна и я попита къде е, а тя най-безсрамно го излъга, че е сама. Когато той я попита къде е, тя с пръст на уста каза на насъбралите се около нея мъже да я зяпат и да мълчат.

От разговора се разбра, че става голям скандал, защото възлюбения й беше разбрал, че в някакво предаване ще разкрият връзката им и той побесня. След няколко часа голотии, включително и чисто гола, нейните снимки приключиха. Тя си взе хонорара от 135 лева и побесняла отпраши с поочуканата си кола в неизвестна посока”.