От клуба, чийто съсобственик е фолк изпълнителят Константин, опровергаха скорошните твърдения за побой над студенти от страна на техните охранители.

Според слуховете бодигардове от дискотеката нападнали купонясващите и ги пребили.

„Бихме искали категорично да заявим, че подобна ситуация не е имало. Миналата седмица възникна проблем между две от присъстващите компании. В този момент охраната реагира адекватно, разтървавайки младежите и слагайки край на ситуацията. Бихме искали да уточним, че получихме поздравления от клиенти, станали свидетели на навременната реакция на охранителите, които оказаха помощ на едно от момчетата, което си глътна езика в пререканието с другата компания“, заявиха от заведението, пише bliasak.bg.

В изявлението им се казва още, че на мястото във въпросната вечер присъствали и служители на реда, които могат да потвърдят какво се е случило.

„Твърденията за побой от страна на служителите над студентите са плод на нелоялна конкуренция или преиначаване на истината с цел дискредитиране на клуба“, обясняват още от заведението и гарантират, че при необходимост биха приложили и запис от камерите като доказателство.