Шоуменът обаче няма никакво намерение да се съобрази със спада в цените на имотите, а иска да се отърве от жилището за същите пари, за които му е станал собственик преди година и половина.

Апартаментът на Дългия се намира в хотел ''Порт Палас''. Въпреки че водещият реално го използва две седмици в годината по време на лятната си отпуска, всеки шест месеца трябва да брои по 7500 лева за охрана и поддръжка на имота си. На Слави, известен със скъперничеството си, явно му се вижда прахосничество да дава пари за нещо, което не използват.

След като се изръсил с 650 000 лева, за да стане собственик в баровския комплекс, Дългия установил, че инвестицията никак не е рентабилна. Затова преди седмица Трифонов се свързал с варненски брокери, които да търсят купувач за тузарския апартамент.

Слави бил категоричен, че няма да слезе от цената, на която се сдобил с лъскавото жилище. Това доста ще затрудни брокерите да намерят будала, която да се съгласи на неизгодната сделка, тъй като цените на луксозните имоти през последната година буквално се срути, пише skandalno.net.

В ''Порт палас'' съсед на Трифонов е руската естрадна легенда Филип Киркоров. Бившият мъж на Алла Пугачова притежава цели четири апартамента в комплекса, които също е обявил за продажба. За разлика от лакомника Слави обаче, руският изпълнител е обявил цена от 1,5 млн. лева за четирите жилища. Със сделката за продажбата на апартаментите се е нагърбил баща му Бедрос.

За разлика от Слави и Филип Киркоров, звездната им съседка фолк певицата Ивана засега няма никакво намерение да продава апартамента си в комплекса.