Миро, Криско и Дивна гостуваха в ''Шоуто на Слави'', за да представят песента си ''Ти не можеш да ме спреш''. Въпреки, че е на 14 и не я пускат в дискотеките, парчето е тотален хит и се върти по няколко пъти на вечер из клубовете в страната.

Дивна изучава тънкостите на пианото в Националното училище по изкуствата ''Проф. Веселин Стоянов'' в родния си град Русе. Миро побърза да я похвали, че е много добра в специалността си . ''Абсолютен отличник е'', отсече поп звездата, което доведе до настояване от Слави да демонстрира способностите си на пианото на Евгени Димитров – Маестрото.

Дивна обаче се поизложи, тъй като уцели едва няколко акорда от ''Второ утешение'' на Ференц Лист. Изпълнителката се смути и опита да се измъкне с откровението: ''Гледам да не свиря на сцена. Пианото ми дава музикална култура, но истинската ми страст си остава пеенето.''

Дългия също се опита да я измъкне от конфузната ситуация, признавайки, че ако в този миг хване виолата, ще се притесни като нея, пише skandalno.net.