Гаджето на Ели Гигова не пропуска да захапе Василка и е един от малкото хора, които иронизират изказванията на чалгаджията в социалната мрежа.

Петко често кани Азо в заведението си, затова все пак се опитва да четка фолк звездата с реплики като ''голЕм си'', ''кралицата'' и ''кой е номер едно''.

В същото време Димитров от време на време захапва Азис заради странните му статуси, пише kliuki.bg.

Едно от последните изказвания на костинбродския славей: ''Аз нямам недостатъци. Аз съм съвършен'' отприщиха майтапчийската страна на съдържателя на чалга заведение в столицата.

Той взе Азо на подбив и му написа следното:

''Може би ако имаше малко по-дълги крака, по-големи цици, по-дълга коса, нямаше брада и с 10 години по-млада (а и нямаше туй между краката) щеше да се получи нещо!!! но поне пееш та се кинеш'' – заявява Димитров.



Азо гордо отвърна, че не е лъжица за всяка уста и допълни: ''гроздето е кисело''. Василка е убедена, че дори отявлените хетеро мъже го желаят. Знаейки това, Димитров продължи да се гаври с ''кралицата'' и го жегна с репликата:

''Уффф, аман от клишета за качества…а какво да гледам на това грозде?? било е грозде – сега е нещо между ошав и стафиди!''

Напоследък Азо си вкара автогол със звучни клетви, присъщи на средновековна вещица, но не и на човек от 21 век. Той пожела смърт на онези, които не пишат хвалебствия за него и така си спечели още повече критики.