Чаровната Елена Рашева от Варна успя да спечели риалити формата ''Милионер търси съпруга'', но както изглежда, не е успяла да завърти главата на Христо Сираков. Столичният милионер призна, че е увлечен по 22-годишната манекенка, но съвсем не смята да се жени за нея, засега.

''Нищо не съм казвал за сватба. С Елена се знаем едва от две седмици, а това е кратък период“, коментира решението си Сираков. Той сподели, че смята първо да опознае момичето, преди да реши да й предложи пръстена и сърцето си. ''Ако очаквате, че на 55 години съм тръгнал да се женя за момиче, което почти не познавам, значи ще излезе, че съм глупак'', заяви още бизнесмена, пише kliuki.bg.



Относно избора си на Елена като победителка Христо заяви, че избрал хубавата Елена, защото според него тя заслужава най-много. Бизнесменът обаче не възнамерява да я кани да живее при него, а и двамата се отнасят един към друг повече като приятели, вместо като влюбени.

Самата Ели, която гостува на Жана сподели, че не се чувства като Пепеляшка, но все пак е развълнувана от победата. В момента момичето учи криминалистика във Варна, но през свободното си време работи като модел, за да се издържа.