Певецът Орлин Павлов съвсем скоро ще влезе в ново амплоа - на актьор.

Той ще се изяви в ТВ сериала "Отплата", който ще тръгне в ефира на Нова телевизия, пише bliasak.bg.

Вижте какво сподели изпълнителят за киното, музиката и любимата си Яна:

- Орлине, време беше да се случи нещо с теб и в киното!?
- (смее се) Така е! Не знам какво да кажа, много е интересно и трудно. Това е първата ми по-голяма роля. Чакам да стартира сериалът, за да се видя. Поредицата върви много добре, актьорите са много добри. Главният актьор Велислав Павлов е много добър и страшно много ни помага. Екипът на сериала „Отплата” е страхотен.

- До къде можеш да разкриеш нещо от героя си? От добрите или лошите си?

- Все още нищо не е почнало, така че нищо не мога да кажа. Нека хората да разберат лека полека за какво става въпрос. Образът ми е интересен и това, което мога да разкрия е, че съм от добрите.

- Какво друго ново около теб?
- Продължавам да се занимавам с музика. На 16-ти март ще правим много хубав концерт в софийско заведение. Ще участвам с Живко Петров, Еко, Митко Семов, Георги Янев и още доста музиканти. Имам нови авторски парчета с Живко Петров, JP3 и DJ Борче. Работя с Борислав Бояджиев–младши, много добре ни се получават нещата и в момента сглобяваме парчетата. Мисля, че тази година ще направя албум. На там отиват нещата.

- Как се топлите с Яна в този студ?
- Яна в момента е с малките в Италия, тя има две двойки там, които взимат уроци. Иначе се топлим с много високи температури и с любов. (смее се)

- Вие сте от много време заедно. Как се запазва любовта в наши дни?
- Да, скоро ще направим 4 години откакто сме заедно. Много е трудно, но на мен ми е хубаво. Усещам, че и на нея й е хубаво. Трудно е, защото се занимаваме с хиляди неща, пътуваме често и затова трябва постоянно да си имаме доверие и да вярваме в любовта. Нормално е от моя и нейна страна да се появяват изкушения, а от тях идват трудностите. Но много се радвам, че още сме заедно.

- Планирате ли някакво развитие на връзката си след толкова време?

- Не сме мислили за брак и не смятам, че е нещо важно, но в същото време не се боим от това като двойка. Не е невъзможно да се случи. Много е важно хората да се разбират и да гледат в една посока.

Снимки: Bulphoto