Певицата Александра Раева, която напоследък се изявява ударно и като актриса в сериала “7 часа разлика”, се е нанесла в дома на любимия си DJ Дончо, с когото и без това са по цял ден заедно, защото ходят на общи участия, шушукат клюкарите от телевизионните кулоари.

Те дори твърдят, че скоро ще има сватба. Двамата влюбени не бързали особено да подписват, още повече, че Дончо наскоро излезе от 6-годишен брак, но роднини настоявали да се замислят за официализиране на отношенията си.

„Той трябва да предприеме тази стъпка, защото за нея такова решение ще е много трудно, но необходимо. Тя заслужава най-после да бъде щастлива”, коментират приятелки на Алекс, която се завръща на екрана като водеща на „България търси талант”, заедно с Мария Игнатова.

Самата Алекс каза преди време пред „Монитор”:

„Вярвам в брака, но принципите, които хората вече не отстояват, ме объркват. Предпочитам връзката без подпис, в която отговорността и личният компромис са си същите. Но без опцията да делите ризи и тостери по време на развода. Сестра ми вече 15 години живее щастливо на семейни начала с половинката си и ми е светъл пример. Не искам да се виждам в бяла рокля, защото не искам и да свършвам в съда после, като мине приказката.”

Според запознати обаче, тя говори така защото е изживяла болезнено травмата от връзката си с бизнесмена Камен Атов.



През 2008 певицата обяви публично, че двамата ще се женят, но връзката им се разпадна. Пред медиите по късно Александра разказа, че е тормозена сериозно от бившия си.