Певицата се е отдала на буйни ласки с приятеля си Цветин и няколко дни двамата буквално не излизали от спалнята. Камелия била толкова загоряла, че заедно с Цветин си поръчвали храна за вкъщи, за да не им се налага да се занимават със странични дейности.

Камелия дори отменила едно участие, докато навакса ласките в леглото. ''Покрай шоуто, което водех, нямах достатъчно време за любов! Сега ще наваксам пропуснатото'' – обяснила на свои прятели дългото си задържане под завивките Камелия, пише kliuki.bg.

Близките на попфолк звездата дори се притеснили къде се губи изпълнителката, но тя ги успокоила, че всичко е наред и просто няма време за други неща, защото се е отдала на любов.

Според близки до певицата тя отрекла да е бременна, каквито слухове пълзяха напоследък. ''Няма такова нещо! Това ми дава още по-голяма свобода в леглото! Пробвам всичко, не пропускам никоя поза'' – откровеничи Камелия.

Певицата неведнъж е казвала, че е пристрастена към любенето и иска да го прави поне 3 пъти на ден. Сега тази норма била многократно завишена – хвалела се фолкдивата. Приятелят на певицата – Цветин, също нямал нищо против половия маратон, на който бил подложен.