Андреа произведе моден грях на месеца.

Тя се появи на промоцията на новия си албум в дълга черно-лилава рокля, съчетана с крайно неподходящи за вечерния тоалет обувки.

Патъците бяха без ток, а на платформите им Андреа успя да достигне почти до рамото на гигантското си гадже Кубрат Пулев, пишат от kliuki.bg.

Одеждата на Андреа този път скри огромната й силиконова гръд, но пък цепката, която разкриваше голото й краче бе достатъчно недискретна.

Странната комбинация между тоалет и обувки, с връзки стигащи малко под коляното, ще остане запомнена като една от най-нелепите в началото на новата година.

Грубите обуща съвсем не прилягаха на консервативната за обичайния стил на Андреа лилава рокля. Липсата на ток и огромна платформа напомниха моделите на „Нина Ричи“ и Берарди.

През 2008, когато Виктория Бекъм се появи с причудливите по форма обувки, предизвика пълен фурор. През 2011 можехме често да видим Лейди Гага с футуристичните чепици.

В България си имаме Данчо обущарят – именно той е „дизайнерът“ на обувките на Андреа. Негова най-редовна клиентка е Камелия, чиито платформи са стигали и до 35 сантиметра. На снимките на един от клиповете Ками се изтърси от обувките на Данчо и едва не се почупи.

Майсторът често прави копия или ползва идеите на известни дизайнери, за да пласира на родните знаменитости своите „уникални“ бройки за по 100-200 лева.

Андреа стоически издържала разходката из Военния клуб, но промоцията й била достатъчно кратка, за да не нарани краката си фатално.