Първият за 2012 година концерт на певицата Белослава ще зарадва феновете ѝ на 28 януари в Sofia Live Club от 23:00 часа.

На сцената на софийския клуб с нея ще се качат и музикантите, с които работи вече 10 години – Живко Петров, Антони Рикев, Димитър Семов, Росен Захариев.

Там ще бъдат и талантливите допълнения, неизменна част от музикалното семейство на Белослава – Александър Славчев и Елена Кокорска.

Специален гост на лайва ще бъде DJ Vladislav Moustashe Love, чиято специална селекция допълва настроението, което носи музиката на Белослава, по най-добър начин, съобщава екипът на певицата.

На живо от сцената ще звучат последните сингли от предстоящия трети албум на Белослава, както и любимите парчета от предишните ѝ, на които обикновено се включват и присъстващите в клуба.

Албумът "Когато има защо" се очаква да излезе на 14 февруари. Предишните сингли от него са "Why", "Supa Girl", "Всяка година по същото време" и "Празен поглед".

Музиката е елегантна комбинация от акустично диско и минималистични електронни семпли, изсвирени от едни от най-добрите музиканти на българската поп и джаз сцена.