Синеокият секссимвол на Народния театър и мокра мечта на половин България, сиреч Динката и Радето, наричани за по-кратко Ра- Динката, обиколиха няколко магазина за дрехи в центъра.

Страстната двойка, която в края на тази пролет ще чукне цяла година, откакто са заедно, си направи среща на кръстовището на бул. ''Васил Левски'' и ''Графа'', тоест на Попа.

Преди това Деян Донков метна сина си в миникупъра, който шофира, и го закара на частни уроци по китара. Грижливо взе в ръце инструмента на Деян - младши и изпрати детето до вратата на кооперацията, където то учи музика. Тъй като сградата на школата по китара се намира близо до Попа, Донков - баща тръгна пеша.

Там на крака и с шапка на глава го чакаше Радина Кърджилова. Дали от студ и лед или от дълго чакане половинката му бе скръстила демонстративно ръце на гърди. Въпреки всичко любовниците се разцелуваха страстно веднага щом се зърнаха. Актьорите тръгнаха по магазините на ''Графа'' и се отдадоха на харч по дрешки. Да, но всички покупки бяха единствено и само за Деян, пише skandalno.net.

Ра-Динката тръгнаха нагоре по ''Графа'' към ''Раковска'' с торбите в ръце. По едно време Радето изнервничи и наду бузи в театрално недоволство. Имаше причина – по едно време, точно край сергиите със зарзават на църквата ''Свети Седмочисленици'', Донков съобщи на Кърджилова, че си тръгва – отивал да прибере сина си от уроци.

Това дойде в повече на красавицата и тя се нацупи. Явно ревнува таткото от отрочето му и иска цялото внимание за себе си.

Деян тръгна надолу към Попа, а Радето хвана пътя към пресечката на ''Графа'' и улица ''6 септември''. Изръчка абсолютно всички магазини в алеята, разгледа де що стоки имаше и тръгна самотна към НАТФИЗ.