Преди няколко вечери Лора Караджова напълни очите и душите на пловдивската тузарска гъзария от мъжки пол в изискан пловдивски клуб.

В заведението в т.н.от пловдивчани „квартал на патроните”, бяха надошли със скъпарските си возила филибелийски дендита още от ранните часове на вечерта, когато Лорчето репетираше на сцената и още тогава те й се кефеха.

В разгара на купона, в по-късните часове, щерката на Данчо Караджов им показа освен добро пеене и млада плът, пишат от kliuki.bg. Тя се изявяваше на сцената по бяло боди, с което предизвикваше мераклийски въздишки сред присъстващите в клуба мъже.

Певицата очевидно залага на твърде провокативна визия, което, оказва се, че не й било много по сърце. Лора не се чувствала никак комфортно като излизала на сцена полугола, но нямало как. Така твърдяла изпълнителката пред приятелите и. Обяснението й било, че това пазарът го налагал. „Не се чувствам комфортно в ролята на провокаторка. Голотата става все по-брутална”, оплаква се момичето и продължава да се изявява по нежелания от нея начин.