Стефани разказа в "Открит микрофон" как и от кого е дошла идеята за дуетната им песен с Флори и защо двамата са изпели точно "Не се прави".

"Флори сам е пожелал да изпее песента с мен. С него се запознахме миналата година на Балканските награди. Той още тогава ме е харесал и е пожелал да изпее тази песен с мен и го имахме като вариант. Шефът ми каза, че ще си отиваме в дует с Флори. Тези неща той ги решава и Кремена Стойкова. Много им благодаря, че винаги се грижат за мен да имам хубави песни"- обясни младата изпълнителка на Ара Мюзик, пише signal.bg.

Стефани определя албанския композитор и изпълнител като много талантлив и популярен както в страната си, така и у нас. Певицата е доволна, че са направили българска версия на песента на Флори, която е голям хит в Албания.

"Флори е много темпераментен, много допринася за публиката и е жесток. Нормално е песните му да се харесват. Какъвто е текстът на албанския вариант, такъв е и на български. Тя е преведена и е по замисъл на Флори. Той е измислил идеята да има песен за хората, които се правят, че не слушат такава музика, а след 1 часа мятат кючеци и гюбеци по заведенията. Песента е лек майтап за тези хора. Мисля, че в Албания има такъв проблем и за това Флори е направил такава песен, за да се пошегува с тях, а сега и с българите" - споделя тя и допълва още:

"Аз започвам участията си с тази песен и виждам, че на всички им идва настроението и енергията. Много танцуват на нея. Също така ми я и поръчват и мога да кажа, че имам добро впечатление за нея".