В спортно-коментарното студио на ''Факторът Кошлуков'' по TV7 – ''Пред банята'', тази събота ще видите дискусия за големите европейски футболни звезди у нас, породена от трансфера на бившия играч на Реал Мадрид Карлос Диого в ЦСКА.

В култовия ретро коментар на Иво Райчев ще си припомним битката на 25 август 1970 между Левски и ЦСКА, която приключи с 2:1. Какво предизвиква обедението на отбори и как Левски се превърна в Левски Спартак?

В рубриката ''Успех на седмицата'' ще представим как България изпревари Ангола в ранглистата на ФИФА. Този път ще отделим повече време на международния футбол, като ви покажем как премина първият мач между Реал Мадрид и Барселона, както и какви са очакванията от предстощия втори мач между отборите.

Всичко това можете да видите, тази събота от 9:00 само по TV7, за да не проспускате редовните лафове и гафове от българския и световния спорт.

Гледайте ''Факторът Кошлуков'' на живо по TV7 всяка събота, 9:00-11:45!

Гледайте TV7 в национален ефир и в реално време на сайта на телевизията: http:// , посетете Facebook страницата ни: , или споделете своите новини на e-mail: news@tv7.bg